Case 137 - Bounty hunters

Case 137 - Bounty huntersVyriešiť

Podrobné vysvetlenie

Vyzerá to tak, že ste sa v prípade pohli. Aj keď váš prieskum nič neukázal, kontaktovali vás dvaja lovci odmien, Nicha a Dave. Povedali, že vás zoberú na miesto, z ktorého pochádzal Potkaní muž a že vám pomôžu s bojom. Vyzerá to nádejne.

 

K pravidlám :

- Nicha a Dave majú dve formy. Buď sú to pomocníci, alebo monštrum. Ak sa zmenia na monštrum, treba mu ujsť, alebo s ním bojovať. Ak neumrú, presunú sa k ďalšiemu vyšetrovateľovi znovu ako pomocníci (ktorý považuje historky o ich démonskej povahe za výplod fantázie samozrejme). 

- Blessing/Curse namajú vplyv na to, či sa zmenia, alebo nie.

- Nazabudnite, že majú Ambush. Ak už boj začne, pokračuje až kým jedna strana neumrie.

- Na záver vyšetrovania musíte mať našporených aspoň 10 clue tokenov (okrem ostatných podmienok vyhrania hry).

                                                          

                            

 

Pred pridaním komentáru sa musíte prihlásiť

Komentáre

sa3xxx
05.05.2013, 21:03
rozumies tomu spravne, ak zabijete ich twisted verziu, tak opusti hru aj ally carda. Ally carda sa vracia len ked preziju (vysetrovatel usiel alebo ho zabili)
Mormont
05.05.2013, 19:22
Rozumieme tomu spravne, ze po porazeni Twisted Nicha & Dave sa ally karta tiez prestane pouzivat? Alebo po porazeni ich len vysetrovatel spacifikoval a ostanu pri nom znova ako ally?